Скасування безвізу з Україною: в Євросоюзі виступили з важливою заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Скасування безвізу з Україною: в Євросоюзі виступили з важливою заявою

Скасування безвізу з Україною: в Євросоюзі виступили з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі запевняє, що на даний момент немає жодних причин для скасування безвізового режиму для українських громадян. З такою заявою він виступив на зустрічі Європейської бізнес асоціації, передає ONLINE.UA.

"Я не бачу причин, чому ми маємо скасовувати безвізовий режим", - наголосив Мінгареллі.

Чиновник вкотре наголосив, що Україна має продовжити співпрацю з МВФ для забезпечення макрофінансової стабільності, забезпечити верховенство права, незалежність роботи антикорупційних органів.

Варто зазначити, що нещодавно постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба спростував поширену в соцмережах інформацію про загрозу для безвізового режиму з ЄС після президентських виборів в Україні.

Як відомо, в березні фейкову новину про "скасування" Євросоюзом безвізу для українців тричі розповсюджували в українському інформаційному просторі, і окремі повідомлення із замовних сайтів набрали тисячі фейсбук-реакцій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "промисловий безвіз" з Євросоюзом, тобто підписання Угоди АСАА (Угоди про відповідність і прийнятність промислової продукції), можливий уже в 2020 році.  Про це заявила віце-прем`єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?