Пісні, танці, політика: як пройшла історична зустріч Путіна та Кім Чен Ина
Категорія
Політика
Дата публікації

Пісні, танці, політика: як пройшла історична зустріч Путіна та Кім Чен Ина

Пісні, танці, політика: як пройшла історична зустріч Путіна та Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін і лідер КНДР Кім Чен Ин провели двогодинну зустріч тет-а-тет, в ході якої сторони детально обговорили відносини двох країн і кроки для поліпшення ситуації на Корейському півострові, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"У нас тільки що відбулася досить ґрунтовна бесіда віч-на-віч. Ми змогли поговорити і про історію наших відносин, поговорили про сьогоднішній день, про перспективи розвитку двосторонніх зв'язків. Поговорили, зрозуміло, і про ситуацію на Корейському півострові", - заявив Путін.

 За словами Кім Чен Ина, розмова з очільником Кремля була дуже змістовною.

"Я приїхав в Росію, щоб обмінятися думками про ситуацію на Корейському півострові – це одна з найактуальніших проблем нинішнього міжнародного порядку денного, – обговорити методи мирного врегулювання цього питання, обмінятися думками щодо розвитку наших двосторонніх відносин відповідно до вимог нового століття" , - сказав Кім Чен Ин.

Що цікаво, розмова "тет-а-тет" тривала майже дві години, хоча спочатку планувалося, що вона триватиме трохи менше години.

Варто зазначити, що для Путіна і Кім Чен Ина влаштували концерт пісні і танцю, під час якого було показано близько півтора десятки номерів і кілька корейських творів.

Нагадаємо, візит Кім Чен Ина в Росію – перший для північнокорейського лідера, який очолив країну в 2011 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як лідер КНДР їхав в Росію на бронепотязі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?