"Повний провал!": Путін вперше прокоментував результати президентських виборів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

"Повний провал!": Путін вперше прокоментував результати президентських виборів в Україні

"Повний провал!": Путін вперше прокоментував результати президентських виборів в Україні
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що "Росія готова відновлювати відносини з Україною в повному обсязі, але не може зробити це в односторонньому порядку". Про це він повідомив після переговорів з лідером КНДР Кім Чен Ином, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Ми хочемо, готові до того, щоб відновлювати відносини в повному обсязі, але ми не можемо робити це в односторонньому порядку", - цитує агентство Путіна.

Що собливо цікаво, президент РФ назвав підсумки виборів в Україні "повним провалом політики Порошенко".

"Я впевнений, що нова влада не може цього не розуміти. Подивимося хоча б на перші кроки (переможця президентських виборів -ред). Розуміти – це одне, а вибудувати реалістичну політику, що відповідає інтересам свого народу – це інше... Якщо люди, які приходять до влади в Києві, знайдуть у собі сили реалізувати Мінські угоди, то ми будемо всіляко цьому сприяти і будемо робити все, щоб нормалізувати ситуацію на південному сході України", - сказав Путін, відповідаючи на питання журналістів.

Як повідомляв ONLINE.UА, речник передвиборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков запевняє, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?