Трамп неочікувано скерував озброєних солдатів до кордону з Мексикою: що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп неочікувано скерував озброєних солдатів до кордону з Мексикою: що відбувається

Трамп неочікувано скерував озброєних солдатів до кордону з Мексикою: що відбувається
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп 24 квітня заявив, що на кордон США і Мексики скеровані американські солдати. Про це він повідомив на своїй сторінці у Twitter, передає ONLINE.UA.

"На цей момент ми спрямовуємо збройні сили на американо-мексиканський кордон", - написав Трамп.

Трамп вкотре наголосив, що Мексика докладає недостатньо зусиль для затримання і повернення в країну нелегальних іммігрантів, які прагнуть потрапити до США.

Варто зазначити, що раніше Трамп заявив, що "дуже великий караван з понад 20 тисяч людей почав свій шлях через Мексику".

"Мексика скоротила його розмір, проте він все ще йде. Мексика повинна зупинити тих, хто залишився, або нам доведеться закрити цю ділянку кордону і мобілізувати військових. У контрабандистів і картелів є зброя", – сказав очільник Білого дому.

Нагадаємо, декілька тижнів тому Міноборони США заявило, що на зведення 91 кілометра стіни вздовж кордону з Мексикою виділить мільярд долаів. Будівництво цієї стіни було однією із головних передвиборчих обіцянок Трампа.

Раніше ОNLINE.UA повіломляв, що  американський лідер Дональд Трамп попередив Євросоюз, що його адміністрація може завдати "досить серйозного" економічного болю ЄС, якщо він належним чином не взаємодіятиме з Білим домом у торгових переговорах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?