"Україна повинна це зробити": Путін натякнув, чого чекає від Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна повинна це зробити": Путін натякнув, чого чекає від Києва

"Україна повинна це зробити": Путін натякнув, чого чекає від Києва
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін стверджує, що його скандальне рішення про спрощений порядок надання російського громадянства для жителів непідконтрольних української влади районів Луганської та Донецької областей України носить "гуманітарний характер". Окрім того, російський президент натякнув, яких дій чекає від офіційного Києва, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Питання, пов'язане з паспортами, носить чисто гуманітарний характер", - сказав він.

Путін нагадав, що Польща протягом багатьох років видає карти поляка українцям.

"Паспорти видає Румунія, відповідно угорців, румунів, поляків ... А чим же росіяни, які проживають в Україні, гірше румунів, поляків чи угорців?", - заявив він.

Очільник Кремля цинічно зазначив, що люди, які проживають на території ОРДЛО, "знаходяться в набагато складнішому становищі, ніж поляки, румуни чи угорці на території України".

"Їм навіть важко пересуватися на території України або третіх країн, по території Росії навіть важко пересуватися, їм не купити квиток навіть ні на літак, ні на поїзд. Це взагалі позамежна ситуація", - сказав президент країни-агресора.

Путін також натякнув, що Україна повинна прийняти закон про особливий статус Донбасу.

Як повідомляв ONLINE.UА, чому експерт пояснив, чому  Путін дуже боїться Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?