У Зеленського розповіли, коли він нарешті зустрінеться з народом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розповіли, коли він нарешті зустрінеться з народом

У Зеленського розповіли, коли він нарешті зустрінеться з народом
Джерело:  24 канал

Переможець президентської гонки Володимир Зеленський не буде зустрічатися з громадськістю до інавгурації, а отже, на зустріч з новим президентом український народ не може розраховувати раніше 28 травня. Про це повідомив член команди Зеленського Айварас Абромавичус, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Окрім того, Абромавичус на зустрічі з діловими колами в Києві зазначив, що до інавгурації Зеленський не назве жодної кандидатури на ключові посади, оскільки команда ще досі у пошуку відповідних людей. Варто хоча б згадати те, що колишній міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, що не бачить себе головою Міністерства закордонних справ України після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах.

Нагадаємо, нещодавно в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" кандидат у президенти Володимир Зеленський вперше представив свою команду, з якою іде на президентські вибори 2019 року. Всього у команду Зеленського входять 20 людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський заявив, що продовжить Мінський процес та роботу у Нормандському форматі. Про це він розповів у своєму штабі у КВЦ "Парковий" після озвучення результату Національного екзит-полу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?