Зеленський полетів відпочивати до Туреччини
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський полетів відпочивати до Туреччини

Зеленський полетів відпочивати до Туреччини
Джерело:  online.ua

Переможець президентських виборів Володимир Зеленський повідомив, що вилітає на короткий відпочинок до Туреччини. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, інформує ONLINE.UA.

За словами новообраного президента України, за кордоном він буде перебувати лише протягом найближчих вихідних.

«Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль «Весело». А сам за 2 дні назад. За 4 місяці ... перші вихідні. Всім бажаю тепла, здоров`я і норм. відпочинку !!!», – пише Зеленський.

За інформацією ONLINE.UA, фестиваль «Весело» – це проект студії «Квартал 95». Цього року фестиваль пройде у турецькому місті Бодрум з 30 квітня по 7 травня. Цей курорт розташовано на березі Середземного моря за 300 кілометрів за захід від Антальї.

Нагадаємо, що вчора новий президент несподівано змінив своє ім’я у Facebook. Відтепер його сторінка підписується не «Владимир Зеленский», а українською мовою – «Володимир Зеленський». Як зазначив сам майбутній керівник держави, він це вирішив зробити «за численними проханнями» читачів та з огляду на свій новий статус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?