Підозрюваний у підготовці теракту Рубан втік з України. Що сталося?
Категорія
Україна
Дата публікації

Підозрюваний у підготовці теракту Рубан втік з України. Що сталося?

Підозрюваний у підготовці теракту Рубан втік з України. Що сталося?
Джерело:  УНН

Нещодавно звільнений з-під варти Володимир Рубан залишив територію України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

За інформацією, яка поступила від правоохоронних органів, спільник Надії Савченко, колишній керівник «Офіцерського корпусу» Володимир Рубан втік у Польщу. Це стало можливим після того, як 15 квітня Броварський міський суд не встиг продовжити строк тимчасового обмеження волі для Савченко та Рубана. Внаслідок цього обидва підозрюваних у підготовці масштабного теракту у Києві вийшли на свободу без будь-якої заборони залишати межі України.

За версією слідства, народний депутат України Надія Савченко та її спільник Володимир Рубан отримали від бойовиків ДНР велику кількість зброї, яка була перевезена на територію, підконтрольну українському уряду. Після цього Надія Савченко намагалася завербувати військовослужбовців 8-го полку спецназу (м.Хмельницький) для виконання теракту у Києві.

Слідчі мають докази, що народний депутат Савченко, яка зараз знову засідає під куполом Верховної Ради, планувала організувати обстріл урядового кварталу з мінометів калібру 120-мм, отриманих від бойовиків ДНР.

Нагадаємо, що за минулу добу російські окупаційні війська на Донбасі посилили обстріли у напрямку підрозділів Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?