Журналісти дізнались, куди Гройсман приїхав на зустріч до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти дізнались, куди Гройсман приїхав на зустріч до Зеленського

Журналісти дізнались, куди Гройсман приїхав на зустріч до Зеленського

Стало відомо, що діючий прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вчора мав зустріч із новообраним президентом Володимиром Зеленським. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Українську правду», розмова між високопосадовцями була неформальною і не стосувалась політичних питань.

З’явилась також інформація, що на зустріч з майбутнім главою держави Володимир Гройсман приїхав в офіс Студії «Квартал 95». Це підтвердили два окремих джерела.

Поки немає деталей, що саме було предметом розмови двох високопосадовців. Але повідомляється, що в обох з них нібито склалося хороше враження одне про одного.

«Він абсолютно нормальна людина», – саме так описав Гройсман Зеленського після розмови з ним.

Кілька днів тому Володимир Гройсман поділився з пресою, чи готовий він співробітничати з Володимиром Зеленським. За словами керівника уряду, таке співробітництво можливе за умови відсутності ідеологічних розбіжностей. Що саме мав на увазі під цими розбіжностями, Гройсман не уточнив.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що Володимир Зеленський вилетів на короткий відпочинок до Туреччини. Повернення до Києва нового президента планується вже у понеділок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?