В уряді пояснили, що станеться з субсидіями в новому опалювальному сезоні
Категорія
Економіка
Дата публікації

В уряді пояснили, що станеться з субсидіями в новому опалювальному сезоні

В уряді пояснили, що станеться з субсидіями в новому опалювальному сезоні

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко роз’яснив порядок переоформлення субсидій на комунальні послуги з нового опалювального сезону. За словами урядовця, це буде зроблено автоматично, інформує ONLINE.UA з посиланням на «Європейську правду».

Виступаючи сьогодні у Верховній Раді на традиційній «годині уряду», Розенко повідомив, що більшості громадян не доведеться заново писати заяви та готувати довідки.

«Тиждень тому уряд прийняв зміни і доповнення в систему субсидій, і ми вже сьогодні внесли такі пропозиції щодо того, що на новий опалювальний сезон не буде у нас стовідсоткової подачі заяв і переоформлення субсидій», – заявив віце-прем’єр.

За словами Розенка, для 90% громадян нічого не зміниться в процедурі перерахунку суми нарахованої їм субсидії. При цьому уряд і надалі планує удосконалювати механізм виплати компенсацій.

Нагадаємо, що днями Кабінет міністрів та керівництво НАК «Нафтогаз» погодили зниження ціни на газ для населення на 3,5%. Голова уряду Володимир Гройсман обіцяє, що подібне зниження тарифів буде не останнім. Зменшити ціну на газ вдалося завдяки покращенню ситуації з цінами на європейському газовому ринку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?