У поліції та НГУ розповіли, як охоронятимуть безпеку на Великдень та травневі свята
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції та НГУ розповіли, як охоронятимуть безпеку на Великдень та травневі свята

У поліції та НГУ розповіли, як охоронятимуть безпеку на Великдень та травневі свята
Джерело:  online.ua

Прес-служба Нацгвардії розповіла про зміну режиму несення служби під час Великодня. Як повідомляє ONLINE.UA, для забезпечення правопорядку на вулицях українських міст буде направлено додатково близько 4 тисяч військовослужбовців. Значна частина з них охоронятимуть спокій громадян поблизу церков та інших культових споруд. Посилений режим буде діяти не тільки на Великдень, але й також і на травневі свята.

Аналогічну заяву сьогодні оприлюднили у поліції. Начальник столичного ГУ МВС Андрій Крищенко розповів про режим роботи правоохоронців протягом найближчих свят.

За словами керівника київської поліції, починаючи з сьогоднішнього дня правоохоронці візьмуть під свою охорону всі 168 православних культових споруд столиці. Для цього буде використано 1500 патрульних, бійців Нацгвардії, курсантів та викладачів Академії внутрішніх справ України. Аналогічна кількість правоохоронців буде задіяна під час масових заходів на 1, 8 та 9 травня.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що у Росії було затримано одного з колишніх депутатів Верховної Ради, відомого підприємця з Донбасу. Йому інкримінують спробу дачі хабара в особливо великому розмірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?