У поліції розповіли про головну проблему на Великдень
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції розповіли про головну проблему на Великдень

У поліції розповіли про головну проблему на Великдень
Джерело:  Укрінформ

У Національній поліції розповіли, яка проблема є головною для правоохоронців, які працюють під час Великодня. За словами заступника голови НПУ Олександра Фацевича, основна маса порушень в святкові дні пов’язана з великою кількістю п’яних водіїв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Укрінформ».

За даними Національної поліції, лише за добу, 27 квітня, виявлено понад 380 водіїв, які керували транспортними засобами із ознаками алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Крім того, поліцейськими виявлено 477 фактів керування транспортним засобом без наявності відповідних документів. Понад 1000 водіїв було оштрафовано за факти перевищення встановленого обмеження швидкості.

Олександр Фацевич повідомив, що під час перевірки спільними мобільними групами за участі співробітників поліції та Укртрансбезпеки виявлено понад 100 порушень, вчинених перевізниками.

Особливе занепокоєння викликає те, що виявлено 47 водіїв громадського транспорту (автобуси, маршрутки, тролейбуси), які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що вчора керівники Нацгвардії та київської поліції розповіли, як буде проводитись охорона громадських місць під час Великодня та травневих свят.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?