"Тобі буде боляче": Росію сколихнули масштабні антипутінські мітинги
Категорія
Світ
Дата публікації

"Тобі буде боляче": Росію сколихнули масштабні антипутінські мітинги

"Тобі буде боляче": Росію сколихнули масштабні антипутінські мітинги
Джерело:  online.ua

В Росії 1 травня пройшло, як завжди, з розмахом: активісти організували масштабні антипутінські мітинги, в результаті яких була затримана майже сотня людей. Найбільше затриманих – у Санкт-Петербурзі – 37 людей, там опозиційні сили вийшли на акцію за вільні вибори.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-видання "Дождь".

Учасники акції протесту тримали плакати з написом "Путін – не вічний!", "Тобі буде боляче", "Проти комерціалізації освіти", "Навіщо його випустили з КДБ?".

Зазначається, що масштабні мітинги відбулися у Томську, Махачкалі, Курську і Новосибірську. А в Москві опозиційним силам не дали дозволу на проведення акції. Активісти змушені були приєднатися до демонстрації комуністів.

"Біля Кремля організували першотравневу демонстрацію у кращих традиціях СРСР. Кілька десятків тисяч росіян прийшли до середмістя Москви, але Путін там не з'явився. Тим часом у його рідному місті – Санк-Петербурзі – активісти закликали до відставки керманича Кремля", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російському місті Набережні Челни затримали активіста за установку "надгробка" президенту РФ Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?