Не пропустіть: 10 нових серіалів, які вийдуть в травні-червні
Категорія
Культура
Дата публікації

Не пропустіть: 10 нових серіалів, які вийдуть в травні-червні

Не пропустіть: 10 нових серіалів, які вийдуть в травні-червні
Джерело:  online.ua

На які телесеріали слід чекати у травні та червні? Наш сайт ONLINE.UA спробував розібратися, що цікаве має з’явилися на екранах протягом найближчих тижнів. Отже, глядачам варто звернути свою увагу на наступні пром’єри та продовження:

3 травня – «Мертвий для мене»(Dead to Me), чорна комедія з елементами детективу, яка, судячи з попередніх рейтингів на Rotten Tomatoes, цілком може стати новим хітом на зразок «Відчайдушних домогосподарок». У головних ролях: Крістіна Епплгейт, відома українським глядачам за сералом «Одружені … та з дітьми», та Лінда Карделліні, колишня зірка підліткового серіалу «Диваки і навіжені»

6 травня – «Чорнобиль»(Chernobyl: Miniseries). Як можна зрозуміти з назви, сюжет цього серіалу присвячений подіям, пов’язаним з катастрофою 1986 року на ЧАЕС та їхнім наслідкам. Зйомки п’ятисерійного «Чорнобиля» відбувалися влітку минулого року в Литві та у Києві. Раніше у масштабних серіальних проектах HBO українська столиця не була помічена.

10 травня – «Товариство»(The Society). Свіжа підліткова драма від Netflix. Відомо, що сюжет серіалу нагадує сучасну адаптацію «Повелителя мух». Поки що не зрозуміло, як цей серіал сприймуть глядачі, але будемо сподіватися, що пілот не розчарує.

17 травня – «Пастка-22»(Catch-22). Чорна комедія про американських військових льотчиків під час Другої світової війни. У головних ролях Джордж Клуні та Хью Лорі.

У 1970 році однойменний роман Джозефа Хелера вже був екранізований на великому екрані. Щоправда, особливого успіху цей фільм не мав. Тепер подивимося, що вдалося зробити новому поколінню кінематографістів від HULU.

2 червня – «NOS4A2». Новий серіал від Lifetime для любителів жахів та суміжних жанрів. Судячи з трейлеру, без мандрівок у часі в сюжеті не обійшлося.

5 червня – «Розповідь служниці»(The Handmaid's Tale, 3 сезон). Хоча це й не зовсім прем’єра, успіх попередніх двох сезонів зобов’язує звернути на цей серіал увагу. Сюжет «Розповіді» обертається навколо повстання проти тоталітарного режиму Гілеада під проводом служниці Джун.

9 червня – «Велика маленька брехня»(Big Little Lies, 2 сезон). Довгоочікуваний другий сезон «найголовнішого жіночого серіалу» останніх років. З огляду на те, що перший сезон був номінований відразу на 16 премій «Еммі», пропустити його було б великою помилкою.

14 червня – «Надто старий, щоб померти молодим»(Too Old to Die Young). Кримінальна драма від Ніколаса Віндінга Рефна. Майже напевно в серіалі буде багато насильства, але переглянути пілот варто хоча б тому, що його зняв режисер знаменитого «Драйву».

17 червня – «Гранд готель»(Grand Hotel) Легковажна комедія про життя працівників готелю в Майамі-Біч. Поки що незрозуміло, що чекати від цього серіалу, обнадіює лише те, що продюсером «Гранд готелю» виступила знаменита Єва Лонгорія.

21 червня – «Темрява», 2 сезон (Dark). Довгоочікуване продовження найбільш популярного німецького телесеріалу останнього десятиліття. Якщо вам подобається поєднання трилеру з науковою фантастикою, Dark вас не розчарує.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що колишню наречену Володимира Кличка побив бойфренд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?