Автор «Гри престолів» розповів подробиці про три наступні серіали
Категорія
Культура
Дата публікації

Автор «Гри престолів» розповів подробиці про три наступні серіали

Автор «Гри престолів» розповів подробиці про три наступні серіали
Джерело:  online.ua

Автор циклу романів «Пісні льоду і полум’я», за якими було знято серіал «Гра престолів», Джордж Р. Мартін розкрив подробиці наступних телепроектів. За словами письменника, на глядачів чекає, як мінімум, три телепроекти за подібним сюжетом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Мартіна.

Зокрема, автор «Гри престолів» зазначив, що телеканал HBO в даний час розробляє п’ять серіалів-продовжень, причому робота над трьома з них «дуже добре просувається».

Письменник додав, що зйомки першого серіалу під назвою «Довга ніч», дія якого розгортається за кілька тисяч років до подій оригінального серіалу, почнуться вже восени цього року. Два інших проекти поки залишаються на стадії розробки сценарію.

На початку квітня Мартін в інтерв'ю сайту The Hollywood Reporter зізнався, що сумнівається в необхідності продовжувати серіал «Гра престолів» на восьмий сезон. Але запевнив, що не припинить працювати над іншими проектами фантазійного циклу.

«Я знаю, що це кінець… Але я все ще глибоко занурений в написання книг. Ще п’ять спін-оффів в розробці. Думаю, я буду возитися з Вестерос, навіть коли всі інші його покинуть», – зазначив Мартін.

Письменник зізнався, що він не приймав участі у роботі над заключним сезоном «Гри престолів», оскільки в той час, коли проходили зйомки, він займався написанням сценарію для нових проектів під назвою «Вітри зими».

Щодо першого з серіалів-продовжень – «Довга ніч», то його знімальний процес ще не почався, але часу до цього залишилося вже недовго. Режисер та акторський склад вже підібрані. При цьому сюжет проекту має суттєві відмінності від «Гри престолів»:

«Він відрізняється. Безумовно сильно відрізняється. Дія відбувається за десять тисяч років (до подій «Гри престолів»). Це абсолютно інша епоха Вестерос. Ні драконів, ні Залізного трону, ні Королівської гавані. Буде дуже цікаво подивитися, як це сприймуть фанати», – повідомив письменник.

Нагадаємо, що наш сайт ONLINE.UA визначив 10 нових серіалів, які вийдуть на екран в травні-червні 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?