Стівен Кінг шокував мережу прогнозом щодо "Гри престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стівен Кінг шокував мережу прогнозом щодо "Гри престолів"

Стівен Кінг шокував мережу прогнозом щодо "Гри престолів"
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий письменник, "король жахів" Стівен Кінг, як виявилось, теж належить до відданих фанатів серіалу "Гра престолів" (Game of Thrones) - він разом з усіма з нетерпінням чекає на останні епізоди саги, передає ONLINE.UA.

Як відомо, 5 серію "Гри престолів" американські кіномани зможуть переглянути 12 травня о 21:00.

Наразі прихильники Кінга засипають його питаннями, як би розгортався сюжет "Гри престолів", якби саме він був автором сценарію. На це "король жахів" відповів припущенням, як може виглядати фінал знаменитої саги.

"Припустимо – просто припустимо, що Джон і Дейєнеріс обидвоє загинули (разом з Серсеєю, зрозуміло). Припустимо – просто припустимо, що певна маленька людина з великим серцем посяде Залізний Трон",– написав Стівен Кінг, спровокувавши жваве обговорення та безкінечні дискусії.

За прогнозом Кінга, Мати драконів та Джон Сноу можуть загинути під час битви у Королівській гавані. Окрім цього, Залізний Трон звільниться для Пітера Дінклейджа, який зіграв у серіалі Тіріона Ланністера. Наразі важко здогадатися, як саме завершиться легендарна сага "Гра престолів", оскільки автори проекту тримають сюжет у секреті.

Як повідомляв ONLINE.UA, актриса Емілія Кларк розповіла, що разом із закінченням серіалу «Гра престолів» вона втратила велику та важливу частину свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?