Названо простий та ефективний секрет щастя
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Названо простий та ефективний секрет щастя

Названо простий та ефективний секрет щастя
Джерело:  online.ua

Вчені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі прийшли до висновку, що бути щасливим набагато простіше, ніж це здається більшості з нас. Фахівці запевняють: якщо ви не хочете змінюватися протягом найближчих 10 років, то ваше життя стане щасливішим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Social Psychological and Personality Science.

"До такого висновку дослідників підштовхнули проведені дослідження, в рамках яких були проаналізовані відповіді людей Вони розповіли про те, якими вони хочуть себе бачити через десятиліття. А вкінці експерименту учасники ще раз поділилися зі своїми відчуттями.Експеримент показав, що ті, хто не хотіли змінюватися в кращу або гіршу сторону, були щасливіші в порівнянні з тими, хто бажали змін", - сказано в повідомленні.

Дослідники припускають, що причина цього може лежати в відсутності сильного розриву між своїм нинішнім і майбутнім "я". Завдяки цьому людині простіше планувати своє майбутнє.

На думку вчених, чим більше людина буде впевнена в тому, що з плином часу вона не зміниться, то тим більше вона буде задоволена своїм життям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що люди, які мають зайву вагу, є більш щасливими, ніж стрункі. Про це за підсумками своїх досліджень розповіли вчені Брістольського університету у Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?