Джонні Депп може втратити роль у "Фантастичних звірях": що відбувається
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп може втратити роль у "Фантастичних звірях": що відбувається

Джонні Депп може втратити роль  у "Фантастичних звірях": що відбувається
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор та улюблинець мільйонів Джонні Депп, якому дісталася роль лиходія у фільмі "Фантастичні звірі", може втратити її через скандали зі своєю колишньою дружиною Ембер Герд. Творці картини переживають, що конфлікт колишньої пари може вдарити по рейтингу кінострічки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LRMonline.

Зазначається, що зіркове екс-подружжя не може дійти згоди, пробачити один одному непорозуміння і розійтися без скандалів. Так, нещодавно в мережу потрапили фото, зроблені після бійки знаменитостей, а також звинувачення на адресу Деппа у некерованій люті. Це негативно відбивається на кар'єрі актора.

"Нещодавно студія Warner Bros., яка працює над створенням картин, повідомила про перенесення прем'єри. Так, третя частина "Фантастичних звірів" побачить світ не швидше, ніж 12 листопада 2021 року. І, якщо раніше шанувальники запідозрювали, що причина затримки ховається у недопрацюваннях по сценарію чи сюжету, то тепер інсайдери повідомляють, що у цьому є провина Деппа", - сказано в повідомленні.

Творці картини налякані тим, що скандальні новини про голлівудського актора та його екс-дружину, можу негативно вплинути на рейтинг франшизи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?