Співзасновник Facebook відверто розповів про серйозну загрозу соцмережі
Категорія
Технології
Дата публікації

Співзасновник Facebook відверто розповів про серйозну загрозу соцмережі

Співзасновник Facebook відверто розповів про серйозну загрозу соцмережі
Джерело:  online.ua

Один із співзасновників Facebook Кріс Хьюз стверджує, що людям не варто користуватися цією соціальною мережею, адже вона може спровокувати появу багатьох проблем, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

На думку підприємця, наразі у руках Цукерберга зосередилася занадто велика влада.

"Марк – хороша, добра людина. Але мене злить його зосередженість на зростанні, це призвело до того, що він пожертвував безпекою і ввічливістю за кліки", – сказав Хьюз.

Колишній бізнес-партнер Цукерберга переконаний, що ця соцмережа може вплинути на культурні зміни, на вибори тощо. При цьому сам Цукерберг, каже його колишній партнер, проблеми не бачить, адже оточив себе командою, яка підтримує його переконання, а не критикує їх.

"Хьюз вважає, що уряди різних країн мають жорсткіше регулювати роботу Facebook та інших онлайн-платформ. Особливо викликає стурбованість останні скандали, пов’язаних з конфіденційністю даних, втручанням у вибори і поширенням дезінформації", - передає видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в компанії Facebook зізналися в новому масштабному витоку даних користувачів соцмережі. На цей раз жертвами стали близько семи мільйонів власників акаунтів, до фото яких отримали доступ розробники сторонніх додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?