Готуйтеся: розкрито характеристики "бюджетного" iPhone 2019
Категорія
Технології
Дата публікації

Готуйтеся: розкрито характеристики "бюджетного" iPhone 2019

Готуйтеся: розкрито характеристики "бюджетного" iPhone 2019
Джерело:  online.ua

В мережу злили нові дані, а також кілька рендерів iPhone XR 2019, що готується. За попередніми даними, бюджетна версія лінійки має цього разу отримати подвійну камеру, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ITC.

 Як відомо, нинішня модель має одинарний модуль камери. Цього року ситуація повинна змінитися.

Окрім того, очікується, що модель отримає яскраві кольори. На рендерах, зокрема, пристрій представлено в синьому, жовтому, білому і червоному кольорах.

"Лицьова панель iPhone не отримає істотних змін - вона збереже 6,1-дюймову діагональ дисплея і виріз у верхній частині. На задній же помітний подвійний модуль камери. Очікується, що він включатиме в себе 12-мегапіксельний сенсор і допоміжний сенсор з телеоб'єктивом", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше авторитетний аналітик Мін-Чі Куо, відомий своїми прогнозами щодо продукції компанії Apple, заявив, що нове покоління iPhone таки отримають підтримку технології 5G. Однак, це трапиться не у цьому році. За його прогнозами, технологія 5G з’явиться у продукції Apple не раніше 2020 року. Аналітик зазначив, що після того, як конфлікт між Apple і Qualcomm врегульовано, компанія зможе випустити смартфони з підтримкою 5G.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що компанія переосмислить ціну iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?