Експерти з’ясували, скільки американці повинні заробити, щоб вважатися багатіями
Категорія
Економіка
Дата публікації

Експерти з’ясували, скільки американці повинні заробити, щоб вважатися багатіями

Експерти з’ясували, скільки американці повинні заробити, щоб вважатися багатіями
Джерело:  Bloomberg

Більшість американців вважає, що для того щоб стати багатим, їм треба мати не менше 2,3 млн доларів, інформує ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними дослідження Schwab Modern Wealth Index Survey 2019, ця цифра приблизно в 20 разів більша, ніж річний дохід середнього домогосподарства в США.

Експерти з’ясували, що розмір необхідної суми прямо залежить від віку респондента. Чим старше людина, тим вище у неї бажаний показник багатства. Для покоління «бебі-бумерів» (ті, які народилися у 1950-60-х рр..) необхідно для щастя в середньому 2,6 млн доларів. Мілленіалам – тим, хто народився після 1983 року, достатньо лише 1,1 млн доларів.

Найменш вибаглива в фінансових бажаннях молодь. Представники покоління Z (зараз їм до 22 років) заявили, що для того, щоб вважати себе багатим, їм необхідно менше мільйона – лише 909,6 тисячі доларів.

В США на даний час чисельність мільйонерів перевищує сукупне населення Швеції. За даними аналітичної агенції Spectrem Group, у Сполучених Штатах проживає 11,8 мільйонів чоловік, статки яких перевищують 1 мільйон доларів. Причому 173 тисячі з них мають капітал більше 25 млн доларів.

Нагадаємо, що керівник ДФС нещодавно розповів, як виглядає типовий український мільйонер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?