Батьки, які назвали своїх доньок Дейнеріс, шоковані новою серією «Гри престолів»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батьки, які назвали своїх доньок Дейнеріс, шоковані новою серією «Гри престолів»

Батьки, які назвали своїх доньок Дейнеріс, шоковані новою серією «Гри престолів»
Джерело:  BuzzFeed News

Батьки, які мали необережність назвати своїх доньок іменами Дейнеріс або Кхалісі на честь головної героїні телесеріалу «Гра престолів», опинились у дуже незручному становищі після виходу п’ятої серії останнього сезону. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Buzzfeed, дехто з них розчарований різким поворотом сюжетної лінії. Адже їхня дитина тепер все життя носитиме прізвище негативного персонажу.

Втім, результати опитування Buzzfeed показали, що більшість мам не звертає увагу на різку зміну сюжету «Гри престолів». На їхню думку, головне, щоб їм’я їхньої дитини приємно звучало.

За інформацією американських журналістів, за останні роки в США 163 дівчинки були названі іменем Дейнеріс, ще 560 – іменем Кхалісі (титул Дейнеріс Таргарієн).

Найбільш популярним іменем з серіалу стала Арья. Якщо до виходу «Гри престолів» Arya займала 942 місце в переліку найпопулярніших жіночих імен Америки, то у 2018 році воно опинилося вже на 119-му місці. Більш традиційне ім’я Aria зараз знаходиться серед 20 найбільш поширених жіночих імен в США.

Нагадаємо, що у 5 серії 8 сезону «Гри престолів» вирішили перетворити Дейнеріс Таргарієн на негативний персонаж. Багато фанатів серіалу були вкрай незадоволені тим, що головна героїня наказала вбити тисячі невинних людей. Фінальна серія «Гри престолів» вийде в ефір 19 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?