Facebook змінює правила користування соцмережею: подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook змінює правила користування соцмережею: подробиці

Facebook змінює правила користування соцмережею: подробиці
Джерело:  online.ua

Керівництво Facebook оголосило про зміну правил користування соціальною мережею. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на корпоративний блог Facebook Newsroom, відтепер значно посилюється контроль над онлайн-трансляціями Facebook Live.

Причиною змін правил користування став терористичний акт у Новій Зеландії, коли вбивця мусульман, які відвідували місцеву мечеть, практично безперешкодно транслював цей розстріл у Facebook Live протягом майже 20 хвилин.

Відтепер користувані, які порушили політику щодо небезпечних організацій, будуть обмежені у використанні Facebook Live. На практиці це означає, що той, хто зробив на своїй сторінці репост посилання на заяву терористичної групи без контексту, буде негайно заблокований від можливості проведення Live-трансляції протягом певного періоду часу.

Також у компанії Марка Цукерберга планують провести ґрунтовне дослідження того, як уникати випадків, коли люди модифікують небезпечне відео, щоб не отримати бан у Facebook. Для цього соціальна мережа інвестує 7,5 млн доларів в удосконалення технології аналізу зображень і відео.

«Ми плануємо запровадити ці обмеження на інші сфери протягом найближчих тижнів", – зазначали в Facebook.

У соціальній мережі повідомили, що їхньою метою є мінімізація ризику зловживань у режимі відеотрансляцій. Це дозволить людям користуватися живими стрімами без ризику для інших громадян.

Нагадаємо, що кілька днів тому адміністрація Facebook оголосила про наміри здійснити редизайн свого мобільного додатку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?