У Верховній Раді одностайно підтримали легалізацію марихуани
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

У Верховній Раді одностайно підтримали легалізацію марихуани

У Верховній Раді одностайно підтримали легалізацію марихуани

Комітет Верховної Ради з питань прав людини ухвалив рішення зареєструвати законопроект про легалізацію медичного використання маріхуани. Цей документ був запропонований до розгляду неурядовими організаціями, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Українську правду».

Рішення про реєстрацію законопроекту було прийнято одностайно на сьогоднішньому засіданні комітету.

Голова комітету Григорій Немиря, який представляє фракцію «Батьківщина», зазначив, що цей випадок є прецендентом, оскільки комітет прийняв рішення за підсумками розгляду електронної петиції, яка набрала більше 25 тисяч голосів на свою підтримку.

За словами члена комітету від «Народного фронту» Георгія Логвинського, робоча група вирішила підтримати ініціативу авторів цієї петиції, взявши її за основу. Це поки не означає повну легалізацію марихуани. Своє слово має сказали Міністерство охорони здоров’я та представники парламентських фракцій.

На цей час відомо, що на підтримку законопроекта «про право на життя», який має на меті відкрити хворим громадянам доступ до препаратів на основі медичної марихуани, виступає в.о. глави МОЗ Уляна Супрун.

Нагадаємо, що кілька днів тому з’явилась інформація, скільки українців померло від грипу від початку епідеміологічного сезону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?