ЗМІ дізналися, з ким Коломойський прилетів в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ дізналися, з ким Коломойський прилетів в Україну

ЗМІ дізналися, з ким Коломойський прилетів в Україну

Український олігарх, якого пов'язують з новообраним президентом Володимиром Зеленським, Ігор Коломойський прилетів в Україну у компанії народного депутата від партії "Відродження" Андрія Шипка і співвласника "95 кварталу" Тімура Міндіча.

Про це повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях", передає ONLINE.UA.

Як відомо, літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT і з трьома пасажирами приземлився о 2:30 ночі 16 травня у Дніпрі.

Варто зазначити, що напередодні другого туру виборів президента України Міндіч і Шипко неодноразово відвідували офіс Коломойського в Ізраїлі.Міндіч є соратником Коломойського, він має частку у наближених до нього медіаструктурах. Також Міндіч є співвласником "Студії Квартал-95".

Нагадаємо, 16 травня в Україну з Ізраїлю прилетів олігарх Ігор Коломойський. Він не був в Україні з червня 2017 року. Раніше стало відомо, що в Україну з Ізраїлю прилетів партнер Коломойського Геннадій Боголюбов.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий олігарх та колишній співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський розповів своє бачення щодо майбутнього нинішніх міністрів уряду Гройсмана. Коломойський запропонував залишити в новому уряді лише главу МВС Арсена Авакова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?