Актори «Гри престолів» побили рекорд за розмірами гонорарів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актори «Гри престолів» побили рекорд за розмірами гонорарів

Актори «Гри престолів» побили рекорд за розмірами гонорарів
Джерело:  Daily Mail

Незважаючи на те, що серіал «Гра престолів» завтра завершується виходом фінальної серії, його ще багато років будуть згадувати, як один з найбільш масштабних в історії телебачення. В тому числі за розмірами акторських гонорарів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За даними журналістів, найбільший дохід за зйомки в останньому 8-му сезоні серіалу отримала 32-річна Емілія Кларк. Колишня співробітниця колл-центру заробила за кілька тижнів у «Грі престолів» 13 мільйонів фунтів. Це рекорд в історії британського телебачення.

У перших сезонах виконавиця ролі Дейнеріс Таргарієн регулярно з’являлася оголеною. Але вже в третьому сезоні вона поставила умову про відсутность подібних сцен. Враховуючи шалений успіх серіалу продюсерам та сценаристам довелося з цим погодитися.

Друге місце за розміром гонорарів у 8-му сезоні отримав виконавець ролі Тіріона Ланістера актор Пітер Дінклейдж. Йому виплатили 11 мільйонів фунтів.

На третьому місці опинився актор Кіт Харінгтон, відомий як Джон Сноу. За участь у останньому сезоні «Гри престолів» він заробив 9,4 мільйонів фунтів.

Четверте місце обіймає 45-річна акторка Ліна Гіді, яка зіграла роль Серсеї Ланістер. Її сукупний гонорар за зйомки склав 7 мільйонів фунтів. П’ята сходинка – за Мейзі Вільямс, яка відома у серіалі як Арья (4,6 млн.). На шостій позиції Софі Тернер, яка зіграла Сансу (3,5 млн).

Нагадаємо, що батьки, які назвали своїх доньок Дейнеріс, були шоковані 5 серією останнього сезону «Гри престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?