На Арнольда Шварценеггера напали в Південній Африці (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

На Арнольда Шварценеггера напали в Південній Африці (відео)

На Арнольда Шварценеггера напали в Південній Африці (відео)
Джерело:  online.ua

Знаменитий актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер став жертвою нападу невідомого чоловіка. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters, інцидент трапився в Йоганнесбурзі, куди 71-річний Шварценеггер прибув в якості почесного гостя фестивалю Arnold Classic Africa.

Як можна побачити на відео, чорношкірий підліток підбіг до актора та в стрибку вдарив його ногою в спину. Правопорушника відразу затримали. Причина нападу поки не відома. Скоріше за все, інцидент був скоєний з хуліганських мотивів.

Арнольд Шварценеггер не постраждав. Він повідомив, що не відразу зрозумів, що сталося.

«Я думав, що мене штовхнули в натовпі, як часто трапляється. Я зрозумів, що мене вдарили, тільки коли побачив відео, як і всі ви. Радий, що цей ідіот не перервав мій Snapchat», – пише актор у Facebook.

Арнольд Шварценеггер вже багато років є одним з найвідоміших акторів блокбастерів у світі. Українським глядачам він відомий по таких фільмах, як «Термінатор», «Згадати все» «Конан-Варвар», «Людина що біжить», «Червона спека» та десяткам іншим проектам.

Нагадаємо, що кілька днів тому в Аризоні покінчив з життям актор фільму «Термінатор 4».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?