Через Мадонну та тріо з Ісландії на «Євробаченні» виник скандал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Через Мадонну та тріо з Ісландії на «Євробаченні» виник скандал

Через Мадонну та тріо з Ісландії на «Євробаченні» виник скандал
Джерело:  Daily Mail

Знаменита співачка Мадонна знову опинилася в центрі скандалу. На цей раз через свій виступ на «Євробаченні» в ізраїльському Тель-Авіві. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, Мадонна, яка була запрошена на міжнародний пісенний конкурс в якості гості, порушила правило аполітичності під час свого шоу.

Невдоволення організаторів викликав той факт, що танцюристи під час музичного виступу співачки використали ізраїльські та палестинські прапори. Оскільки Мадонна не була учасницею конкурсу, її виступ не проходив попереднє затвердження. Тому її навряд чи покарають за порушення правил «Євробачення».

Набагато серйозніші наслідки може мали випадок з ісландським тріо Hatari. Під час прямої телетрансляції вони розмахували палестинськими прапорами, що теж підпадає під заборону, оскільки організатори «Євробачення» всіляко дистанціюються від політики. Незважаючи на те, що фінальне шоу завершилося, вже повідомлено, що «наслідки цієї акції» будуть обговорюватися виконавчим комітетом конкурсу.

Тріо Hatari зайняло на «Євробаченні» 10 місце. Переможцем став співак з Нідерландів Дункан Лоуренс. Представник України цього року участі в конкурсі не брав.

Нагадаємо, що вчора в Ізраїлі пройшли масові протести через «Євробачення».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?