Морський спецназ України продемонстрував навички десантування для визволення Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Морський спецназ України продемонстрував навички десантування для визволення Криму

Морський спецназ України продемонстрував навички десантування для визволення Криму
Джерело:  online.ua

На військовому полігоні 73-го морського центру спеціального призначення, який розташований на Миколаївщині, відбувся День резервіста. Під час його проведення, інформує ONLINE.UA з посиланням на Facebook 73-го центру, демонструвалися навчальні дії по умовному десантуванні на узбережжі з морських човнів та гелікоптерів. Усі дії виконували резервісти, кадрові бійці були лише в ролі глядачів.

За легендою навчань, завданням підрозділу спецназу було захоплення плацдарму на березі противника. Для цього на воду висаджується дві частини десанту: одна частина без парашутів з гелікоптера, інша – з боку моря за допомогою швидкісних човнів.

Згодом на підсилення підходить бронетранспортер з десантом на броні. До переліку основних завдань бійців входить: розвідка, десантування, диверсійна та контрдиверсійна робота, дії в глибокому тилу ворога.

Під час навчань були продемонстровані стрибки на парашуті водолазному ПВ-3, вивід груп морським шляхом та захоплення узбережжя.

За словами начальника відділу 73-го морського центру спеціального призначення Михайла Щербини, бійці, які приймали участь у навчаннях, лише 10 днів тому почали підготовку. При цьому вони показали високий результат.

Після закінчення показових дій відбулось нагородження державними та відомчими нагородами резервістів всіх родів та видів військ Збройних Сил України.

Нагадаємо, що США планують у 2020 році виділити Україні рекордну суму на оборону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?