Екс-заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну

Екс-заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну
Джерело:  online.ua

Колишній перший заступник глави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов повернувся в Україну. Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі, розмістивши фотографію біля автобусу київського аеропорту. За інформацією ONLINE.UA , Портнов залишив Україну у 2014 році після подій на Майдані.

«Друзі, понад 5 років я не був у своїй країні. І сьогодні хочу дати впевнений сигнал тисячам людей, які залишили Україну – час повертатися, будувати і відновлювати. Привіт, моя дорога Батьківщина!», – написав він під фото.

Уродженець Луганська Андрій Портнов з’явився у великій політиці в 2006 році, опинившись в парламентському списку Блоку Юлії Тимошенко. Після програшу лідерки "Батьківщини" на президентських виборах 2010 року перейшов на роботу в Адміністрацію Януковича.

За даними журналістки та народного депутата Тетяни Чорновіл, Портнов має давні дружні та професійні стосунки з адвокатом Андрієм Богданом, який зараз є однією з найбільш наближених осіб до нового президента Володимира Зеленського.

За інформацією «Цензор.Нет», свого часу Портнов був причетний до написання так званих «диктаторських законів». Однак за 5 років після втечі з України колишнього чиновника Адміністрації Януковича ГПУ так і не змогла представити необхідні докази його протиправної діяльності.

Нагадаємо, що у США передрікають «кінець української економіки» через Коломойського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?