Бойовики підстрелили чоловіка, який вирішив втекти з ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики підстрелили чоловіка, який вирішив втекти з ДНР

Бойовики підстрелили чоловіка, який вирішив втекти з ДНР
Джерело:  online.ua

Терористи так званої ДНР відкрили вогонь на ураження проти беззбройного чоловіка, який намагався втекти з окупованих територій до українського КПВВ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За інформацією військових, вчора, 18 травня, 33-річний житель окупованого Шахтарська слідував до Маріуполя для постійного проживання. На блокпосту терористів на дорозі «Новоазовськ – Покровськ – Талаківка – Маріуполь» бойовики під час співбесіди з чоловіком забрали його документи, звинуватили у зраді та заявили, що передадуть його «працівникам МГБ».

В якийсь момент, залишившись наодинці в приміщенні, громадянин України здійснив втечу. Помітивши чоловіка, який біг до контрольованої урядом території, терористи, незважаючи на загрозу для життя та здоров’я багатьох інших цивільних осіб, які очікували на перетин лінії розмежування, відкрили по ньому вогонь на ураження.

Отримавши поранення, громадянин вийшов на автодорогу сполученням Октябрь – Гнутове, де був помічений водієм автомобіля «Шевроле Авео», який доставив пораненого на КПВВ «Гнутове». Помітивши пораненого, українські прикордонники негайно надали йому домедичну допомогу та проінформовали медиків і поліцейських.

У подальшому чоловіка з пораненнями руки та попереку доставлено до однієї з лікарень Маріуполя. Життю потерпілого нічого не загрожує. Для з’ясування усіх обставин події з громадянином працюють представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, що вчора на Миколаївщині морський спецназ України продемонстрував навички десантування для визволення Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?