"Вона сформувала мене": Емілія Кларк попрощалася з "Грою престолів" і Матір'ю драконів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Вона сформувала мене": Емілія Кларк попрощалася з "Грою престолів" і Матір'ю драконів

"Вона сформувала мене": Емілія Кларк попрощалася з "Грою престолів" і Матір'ю драконів
Джерело:  online.ua

Нарешті фанати серіалу "Гра престолів" дочекалися фінальної - 6-й серії заключного 8-го сезону шоу. В Україні шосту серію 8-го сезону "Ігри престолів" шанувальники змогли подивитися 20 травня о 4:00. Всесвітньо відома британська актриса Емілія Кларк опублікувала зворушливий пост - прощання з телесагою і своїм персонажем Дейнеріс Таргарієн, передає ONLINE.UA.

Зірка опублікувала кілька нових світлин: на деяких з них вона позувала на знімальному майданчику або на вечірці з іншими акторами серіалу, на інший показала одну зі своїх зачісок, а ще на одній зробила селфі під час зйомок фінальних серій.

"Щоб написати цей пост, я усвідомила, що слів недостатньо, щоб описати, наскільки це шоу і Дені важливі для мене... Глава Матері Драконів зайняла майже все моє доросле життя. Ця жінка сформувала моє серце. Я спітніла в полум'ї драконів, пролила багато сліз через тих, хто покинув нашу сім'ю занадто рано ..." Гра престолів "сформувала мене як жінку, як актора і як людини ", - продовжила Емілія Кларк.

Вона також підкреслила що її батько не поруч з нею в настільки хвилюючий момент. Джеремі Кларк помер в 2016 році:

"Мені так шкода, що мій дорогий тато не зміг бути присутнім тут і побачити, як далеко ми опинилися".

Окрім того, красуня не забула і про фанатів, без яких не було б ні серіалу, ні успішних на сьогоднішній час акторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, актриса Емілія Кларк розповіла, що разом із закінченням серіалу «Гра престолів»  вона втратила велику та важливу частину свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?