Зеленський розповів, яким буде перший указ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів, яким буде перший указ

Зеленський розповів, яким буде перший указ
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський розповів, що першим підпише указ про розпуск Верховної Ради.Про це він повідомив, коли йшов від парламенту до Адміністрації президента на зустріч з іноземними гостями, передає ONLINE.UA.

Журналісти встигли також поцікавитися у Зеленського, чи він завжди буде пересуватися пішки. Новообраний президент висловив надію, що вулиці більше не будуть перекривати.

"Це головне. А там – яка різниця. Де пішки, а де на машині", - каже український лідер.

20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського, в ході якої він зазначив, що планує розпустити Верховну Раду України восьмого скликання. За його словами, українці хочуть не слів, а дій.

Чергові вибори до Верховної Ради були заплановані на 27 жовтня 2019 року.

Варто зазначити, що віце-спікерка парламенту Ірина Геращенко вважає неконституційним розпуск парламенту президентом Володимиром Зеленським. Говорячи про свої враження від інавгурації вона написала "виграла — з десяток парі , що буде дочасний розпуск ВР, хоч це, за її словами, не конституційно.

Як повідомляв  ONLINE.UA, влада Євросоюзу має надію, що розпуск Верховної ради буде здійснено відповідно до закону, а дострокові вибори будуть вільними, справедливими та такими, що заслуговують на довіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?