Гройсман подає у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман подає у відставку

Гройсман подає у відставку
Джерело:  online.ua

Голова Кабміну Володимир Гройсман заявив, що прийняв для себе рішення подати у відставку. Про це він повідомив на брифінгу у понеділок, 20 травня, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні президент України був приведений до присяги. Під час своєї інавгураційної промови він сказав про те, що уряд має скласти свої повноваження. Думаю, ви розумієте, що уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а не перед новообраним президентом", - сказав очільник Кабінету Міністрів.

Він також пояснив, коли зважився на це рішення.

"Але разом з тим, я ухвалив для себе рішення подати у відставку одразу після проведення у середу чергового засідання уряду", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, Володимир Гройсман - український політик, прем'єр-міністр України з 14 квітня 2016 року. Є наймолодшим главою Кабінету міністрів в історії сучасної України.

З 2006 по 2014 рік — міський голова Вінниці. Віце-президент Асоціації міст України з питань житлово-комунального господарства (2010—2014). З 2014 року віце-прем'єр-міністр України — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (з 27 лютого по 2 грудня 2014 року). 12-й Голова Верховної Ради України (з 27 листопада 2014 по 14 квітня 2016 року). У парламент пройшов за списком Блоку Петра Порошенка).

Як повідомляв ONLINE.UА, очільник Кабміну Володимир Гройсман заявив, що нещодавня зустріч із новообраним президентом Володимиром Зеленським була "ознайомчою", проте висновки робити поки рано. Політик зазначив, що розмова із Зеленським, яка відбулась 24 квітня, залишила по собі "нормальні враження".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?