Екс-командувач Нацгвардії вийшов із СІЗО - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-командувач Нацгвардії вийшов із СІЗО - перші подробиці

Екс-командувач Нацгвардії вийшов із СІЗО - перші подробиці

Колишній командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров учора був звільнений з-під варти. За нього внесли заставу в розмірі 4,8 млн гривень, передає ONLINE.UA з посиланням на ІА «Українські новини».

Заставу за Аллерова було внесено ще ввечері в п'ятницю 17 травня, але вихідні йому довелося провести в слідчому ізоляторі.

Юрій Аллеров був звільнений Петром Порошенко з посади за тиждень до свого затримання - 7 травня 2019 року. Аллеров перебувава на посаді командувача Нацгвардії із 30 грудня 2015 року. Виконуючим обов'язки командувача Національної гвардії України призначений Микола Балан.

Як повідомляв ONLINE.UA, Національне антикорупційне бюро України затримало Юрія Аллерова у вівторок, 14 травня. Його підозрюють у причетності до розтрати 81 млн гривень держкоштів, виділених для будівництва житла. Призначивши заставу в розмірі 4,8 млн гривень, суд частково задовольнив клопотання слідства і прокуратури, які просили визначити заставу в розмірі 11 мільйонів гривень. Термін дії запобіжного заходу - до 12 липня 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?