Макрон розповів, хто намагався підірвати Євросоюз
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон розповів, хто намагався підірвати Євросоюз

Макрон розповів, хто намагався підірвати Євросоюз
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон звинуватив екс-стратега Трампа Стіва Беннона і російських олігархів у змові з європейськими націоналістами з метою демонтажу Європейського Союзу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

За словами Макрона, європейці не повинні бути наївними щодо іноземного втручання напередодні виборів у Європарламент, які відбудуться на цьому тижні. Політик наголосив, що" росіяни і деякі інші " фінансують екстремістські політичні партії в Європі. Інтерв'ю Макрона стало останнім закликом до підтримки його центристського руху на виборах, під час яких націоналісти, як очікується, зміцнять свої позиції на тлі занепокоєння щодо міграції.

Варто зазначити, що французький президент зосередився саме на критиці Беннона, який напередодні був у Франці і похвалив кампанію ультраправої Марін Ле Пен. Що цікаво, сама Ле Пен дистанціювалася від Беннона, намагаючись розширити привабливість своєї національної партії.

Як повідомляв ONLINE.UA, французький лідер Еммануель Макрон надіється, що Росія залишиться членом Ради Європи попри розбіжності з іншими членами. З даною несподіваною заявою він виступив під час зустрічі з генсеком Ради Європи Турбйорном Ягландом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?