"Це неприйнятно!": у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"
Категорія
Світ
Дата публікації

"Це неприйнятно!": у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"

"Це неприйнятно!": у Путіна відреагували на санкції США проти "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що в Кремлі є впевненість у завершенні будівництва "Північного потоку - 2", незважаючи на можливі санкції США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Багато в чому проект вже реалізований, і є певна впевненість у тому, що проект буде фіналізований, буде запущений в інтересах європейських споживачів блакитного палива", - сказав представник Кремля.

Окрім того, представник Путіна прокоментував намір США ввести санкції щодо проекту будівництва газопроводу "Північний потік - 2" - він підкреслив, що мова йде про міжнародний проект.

 "Це міжнародний проект, бере участь ціла група міжнародних великих компаній - гігантів, проект у великій частині вже реалізований, забезпечено у великій частині фінансування проекту, він просувається досить швидкими темпами", - сказав він.

Речник Кремля стверджує, що такий прояв недобросовісної конкуренції "є неприйнятним не тільки для нас, але й для багатьох країн Європи, країн ЄС, про що вони також відкрито заявляли".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка ФРН Ангела Меркель заявила, що Європейська комісія більше не в змозі зупинити суперечливий газопровід "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?