Неочікувано: влада Чехії відреагувала на завершення "Гри престолів"
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: влада Чехії відреагувала на завершення "Гри престолів"

Неочікувано: влада Чехії відреагувала на завершення  "Гри престолів"
Джерело:  online.ua

Влада Чехії неочікувано для всіх громадян відреагувала на завершення популярного телевізійного серіалу "Гра престолів". Так, з коментарем виступило Міністерство закордонних справ країни, передає ONLINE.UA.

"Міністерство закордонних справ вітає закінчення довгої громадянської війни в Західних землях. Ми розглядаємо обрання Брандона Старка як позитивний крок до зміцнення стабільності в королівстві і поліпшення умов життя населення", - зазначило міністерство на своїй офіційній Facebook-сторінці.

Трохи згодом у своєму Twitter глава чеської дипломатії написав:

"І сьогодні є одна гарна новина. Війна закінчилася, і ми привітали це з полегшенням".

В соцмережах активно обговорюють ці пости та засипають МЗС Чехії запитаннями.

"Я хотів би запитати, якщо я захочу вирушити за Стіну як турист, чи потрібні там ESTA, віза чи щось подібне? Чи можна просто пройти крізь ту діру?", "Чи планує Чеська Республіка зробити свій вклад у відновлення Вестеросу? Континент може бути дуже цікавим для бізнесу", - пишуть люди в коментарях

Як повідомляв ONLINE.UA, актриса Емілія Кларк розповіла, що разом із закінченням серіалу «Гра престолів»  вона втратила велику та важливу частину свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?