У Зеленського відповіли, коли чекати закон про імпічмент
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського відповіли, коли чекати закон про імпічмент

У Зеленського відповіли, коли чекати закон про імпічмент
Джерело:  online.ua

 Проект закону про імпічмент президента близький до завершення. З даною заявою виступив радник президента України з юридичних питань Андрій Богдан, передає ONLINE.UA.

"Текст (законопроекту – ред.) на сьогодні розробляється науковцями, потуг серед науковців було багато, але ми близькі до завершення і наш проект ми спочатку поставимо на публічне обговорення, а потім подамо на розгляд Верховної Ради", - сказав він.

Богдан також додав, що відповідну ініціативу обов’язково подаватимуть до ВР. Окрім того, юрист зазначив, що питання про те, коли закон про імпічмент приймуть, потрібно адресувати до Верховної Ради.

"Ми готові підписати цей закон в перший же день, коли він поступить з Верховної Ради до Адміністрації президента", - уточнив радник Зеленського.

Як відомо, ще у квітні екс-президент Петро Порошенко заявив, що закон про імпічмент потрібний, і він готовий до обговорень для напрацювання збалансованого документа. Згодом Зеленський наголосив, що в разі перемоги на виборах планує подати закон про імпічмент. Станом на 22 квітня у Раді було зареєстровано близько 5 законів про імпічмент.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше радник президента України з юридичних питань Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський в своєму указі про розпуск парламенту буде опиратися на норми Конституції

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?