Екс-президент України звернувся до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-президент України звернувся до Зеленського

Екс-президент України звернувся до Зеленського
Джерело:  interfax.com.ua

Другий президент України Леонід Кучма переконаний, що під керівництвом нового глави держави Володимира Зеленського буде створена професійна команда, а самому політику радить більше діяти і менше говорити, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Мені здається, все-таки під керівництвом нового президента буде сформована професійна команда. Найголовніше - щоб вони бачили і виконували ті речі, які обіцяли. Адже 5 років тому нам теж обіцяли - дуже і дуже багато", - сказав Кучма.

Він також наголосив, що буде добре, якщо новообраний президент не буде "майстром на всі руки", на відміну від свого попередника Петра Порошенка. На думку Кучми, Порошенко зашкодило те, що він був міністром закордонних справ, начальником в банку, міністром економіки - "він намагався за всіх свої питання вирішувати".

"Президенту новому я бажаю менше говорити і більше робити. Ми послухали про його перші кроки - вірною дорогою, як раніше говорили, йдете, товариші. Так що дай Бог йому на цьому шляху успіху. Я знаю цю людину (Зеленського), його головні чесноти - він чесний і порядний, чого нам сьогодні вкрай не вистачає", - зазначив Кучма.

Відповідаючи на питання про те, яку пораду про мир він би дав Зеленському, екс-президент сказав:

"Всі проблеми війни і миру - в руках однієї людини, пана Путіна. Які б зі свого боку ми не давали контрпропозиції - все в тумані, адже йти на компроміс, піднявши руки, - думаю, це не влаштує Україну".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський розповів, як планує будувати стосунки з РФ. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?