"Це вам не допоможе": у Путіна відреагували на гучну заяву Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це вам не допоможе": у Путіна відреагували на гучну заяву Зеленського

"Це вам не допоможе": у Путіна відреагували на гучну заяву Зеленського
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков цинічно заявив, що заклик президента України Володимира Зеленського посилити санкції проти Росії "не відзначається новизною" і подібний до риторики попередніх 5 років, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Поки новацій ми не бачимо. Це та риторика щодо санкцій проти Росії, яка не відзначається новизною", - сказав він.

Окрім того, речник Кремля додав, що подібна риторика не зможе допомогти Україні розібратися з проблемою на Донбасі.

 "США не можуть виконати перелік мінських домовленостей. Цей перелік не може також виконати Росія. Його повинен і може виконувати Київ", - заявив Пєсков.

Як відомо, 20 травня Зеленський зустрівся з представниками адміністрації США і Конгресу. Він закликав США продовжувати посилення санкцій проти РФ. З американської сторони у зустрічі взяли участь міністр енергетики США Рік Перрі, спеціальний представник США з питань України Курт Волкер і сенатор США Рон Джонсон.

Як повідомляв ONLINE.UА, голова Міністерства енергетики США Рік Перрі передав новому президенту України Володимиру Зеленському послання від американського лідера Дональда Трампа щодо майбутньої співпраці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?