Українська модель закрутила роман з музикантом Imagine Dragons
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська модель закрутила роман з музикантом Imagine Dragons

Українська модель закрутила роман з музикантом Imagine Dragons
Джерело:  Новий канал

Скандальна учасниця проекту "Топ-модель по-українськи" АрІна Любітелєва закрутила роман із музикантом популярної групи Imagine Dragons. Мова йде про басиста Бена МакКі. Такою новиною вона поділилася у спецпроекті Сергія Нікітюка "Предметка", передає ONLINE.UA з посиланням на "Новий канал".

Красуня зізналася, що знає артиста 1,5 року та разом із ним подорожує світом.

"Це, напевно, щось більше, ніж дружба, але менше ніж кохання. Я знаю цю людину майже 1,5 року, і все відбувається за своєю чергою. Але інтрижкою це вже, звісно, не назвеш. Він навіть написав мені маленьку жартівливу пісню!", - розповідає дівчина.

Варто зазначити, що вперше про стосунки українки з Беном МакКі заговорили, коли красуня у своєму блозі опублікувала кілька кадрів із концертів Imagine Dragons. Згодом чутки про роман вона підтвердила завдяки фото зі сцени, на якій Аріна Любітелєва відсвяткувала 20-річчя. Пізніше прихильники українки помітили на фото дівчини обтатуйовані руки, як у МакКі. Відтак вже приховувати свій роман Аріна не стала.

Як повідомляв ONLINE.UA, олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій приписують роман із очільником Кремля Володимиром Путіним, народила двійню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?