У США придумали, як померлу співачку Вітні Г’юстон відправити в концертний тур
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США придумали, як померлу співачку Вітні Г’юстон відправити в концертний тур

У США придумали, як померлу співачку Вітні Г’юстон відправити в концертний тур

Померла 7 років тому співачка Вітні Г’юстон (Whitney Houston) незабаром відправиться у великий концертний тур по США. Саме таку новину повідомила її сестра Пет Г’юстон, яка разом з іншими членами сім’ї володіє авторськими правами на репертуар Вітні. За інформацією ONLINE.UA, для цього буде використала голограма.

У розмові з журналістами The New York Times Пет Г’юстон розповіла, що вона та інші спадкоємці знаменитої співачки заключили контракт з продюсерською компанією Wave Wave. За його умовами родичі Вітні отримають 14 мільйонів доларів за передачу авторських прав на музичні та кінотвори за участю покійної співачки. До контракту входить також право використовувати її ім’я та схожість у майбутніх проектах.

У найближчих планах Wave Wave випуск нового альбому Вітні Г’юстон з її голосом, створення мюзиклу на Бродвеї та в Лас-Вегасі, випуск кількох документальних фільмів та організація турне, для якого буде використана голограма.

У 90-х роках Вітні Г’юстон вважалась однією з найбільш відомих співачок в усьому світі. Вона продала 55 мільйонів дисків, отримала 6 нагород «Ґреммі» та 15 нагород «Billboard». Також вона зіграла головну роль у комерційно успішній кінострічці «Тілоохоронець», де її партнером був Кевін Костнер.

Вітні Г’юстон померла у 2012 році у віці 48 років, в своєму будинку в Беверлі-Гіллз, захлинувшись водою у ванній після надмірного вживання алкоголю.

Нагадаємо, що через Мадонну та тріо з Ісландії на «Євробаченні» виник скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?