"То що? Зробимо їх разом?": Зеленський звернувся до українців з важливим проханням
Категорія
Політика
Дата публікації

"То що? Зробимо їх разом?": Зеленський звернувся до українців з важливим проханням

"То що? Зробимо їх разом?": Зеленський звернувся до українців з важливим проханням
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський закликає, щоб на виборах у Верховну Раду українці обрали політиків, здатних змінити країну. Такою була реакція президента на те, що парламент 22 травня провалив його законопроекти щодо змін виборчого законодавства.

"Вони розраховують за гроші та гречку знову пролізти до Верховної Ради. Але я переконаний, що вони помиляються. І навіть у мажоритарних округах ви оберете нових політиків, здатних змінити країну не на словах, а на ділі", – зазначив президент.

Зеленський вважає, що проваливши його законопроекти, "старі політики обрали стару систему, бо лише вона дає їм шанс подовжити політичне життя".

"То що? Зробимо їх разом? 21 липня", – підсумував глава держави, апелюючи до лозунгу своєї президентської кампанії.

Нагадаємо, що 21 травня відбулися консультації президента і лідерів депутатських груп і фракцій. Одним з підсумків зустрічі стало рішення про проведення позачергового засідання парламенту для розгляду президентського законопроекту про зміну системи виборів народних депутатів.

Однак, як повідомляв ONLINE.UA,  народні депутати відмовилися навіть вносити законопроект президента  до порядку денного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?