Стало відомо, які укази Порошенка скасував Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, які укази Порошенка скасував Зеленський

Стало відомо, які укази Порошенка скасував Зеленський
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський скасував укази свого попередника Петра Порошенка про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та про призначення на подібну посаду Володимира Горковенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.

Так, указом  №322/2019  президент скасував указ від 4 травня №186 про звільнення Артеменка.

Разом з тим своїм же указом  №324/2019  він звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. На цю посаду він був призначений у травні 2019 року, після звільнення з посади голови Нацради з питань ТБ і радіомовлення.

 Також указом  №323/2019  скасований указ Порошенка від 4 травня про призначення Горковенка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко опублікував  на своєму сайті та Facebook-сторінці прощальне відеозвернення до українського народу, в якому розповів про головні досягнення за час свого президентства. Також він оприлюднив вимоги, виконання яких чекає від Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?