"Новий літній хіт": мережу підкорює запальний трек "Танцюй" від GOVOR
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Новий літній хіт": мережу підкорює запальний трек "Танцюй" від GOVOR

"Новий літній хіт": мережу підкорює запальний трек "Танцюй" від GOVOR
Джерело:  online.ua

Мережу продовжує підкорювати запальний кліп на пісню "Танцюй" від популярного музичного хіп-хоп/латино-проекту GOVOR (Дмитро Говоренко). Лише за декілька днів ролик зібрав десятки тисяч переглядів на YouTube та чимало схвальних коментарів, передає ONLINE.UA.

Фанати GOVOR переконані, що новий трек сміливо можна вважати новим літнім хітом, який буде звучати на всіх пляжах країни.

"Чудова робота; Дівчина в кліпі - шикарна! я закохався; трек піднімає настрій - з цим не посперечаєшся; чекаємо на нові роботи - не зупиняйся; тепер буде що слухати в автівці; дуже стильно та круто; подобається, що відео дуже якісне та яскраве; обожнюю подібні літні треки", - пишуть прихильники в коментарях.

Варто зазначити, що дебютна робота GOVOR "Сеньйорита" менше ніж за місяць набрала 2 млн. переглядів на YouTube, що, безумовно, привернуло увагу радіостанцій, журналістів та критиків. Друга пісня "Не слухай розум" вийшла з невеликою перервою, в березні 2019 року, і викликала не менший резонанс, після чого про артиста заговорили як про нову майбутню зірку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фронтмен популярного українського гурту "Океан Ельзи"Святослав Вакарчук розповів деталі підготовки до грандіозного та унікального концерту з назвою "Океан не мовчить".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?