Завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків

Завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків
Джерело:  online.ua

Фанати «Гри престолів» після закінчення серіалу несподівано «віддячили» авторам проекту, почавши масово відписуватися від телеканалу HBO. Як повідомляє ONLINE.UA, про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Trends. Якщо уважно придивитись  до статистики, можна помітити, що пошуковий запит «cancel HBO» після 20 травня раптово став одним з найбільш популярних у США.

Якщо порівняти процент росту числа запитів про скасування платної підписки з попередніми тижнями, коли «Гра престолів» ще транслювалася, то число бажаючих відписатися зросло у багато разів. Якщо 16 травня цей показник становив 6 балів, то 20 травня він досяг максимальної позначки у 100 балів.

За словами аналітиків, схожа тенденція була помічена і раніше: шанувальники саги Джорджа Мартіна підписувалися на телеканал HBO перед початком нового сезону, а потім, коли черговий сезон «Гри престолів» завершувався, скасовували її. Однак тоді перепади в статистиці раніше не були такими несподіваними, як зараз.

Ситуацію погіршує те, що протягом 2019 року телеканал HBO не планує запускати гучні прем’єри. Третій сезон серіалу «Світ Дикого Заходу» вийде тільки в наступному році, спін-оффи «Гри престолів» теж з’являться, як мінімум, через рік.

Доступ до телеканалу та стрімінгового сервісу HBO становить від 5 до 15 доларів на місяць, в залежності від провайдера та пакету доступу. Найближчим конкурентом HBO є сервіс Netflix, підписка на який коштує в середньому 12 доларів на місяць. Щоправда, Netflix пропонує глядачам набагато ширшу бібліотеку кінофільмів та серіалів.

Нагадаємо, що автор «Гри престолів» нещодавно розповів подробиці про три наступні серіали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?