Стихійне лихо на Закарпатті: з’явились перші загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стихійне лихо на Закарпатті: з’явились перші загиблі

Стихійне лихо на Закарпатті: з’явились перші загиблі
Джерело:  online.ua

Повені, викликані тривалими зливами в Карпатах, вже призвели до загибелі людей. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій, підтверджена смерть двох людей: 57-річного чоловіка з Івано-Франківщини та 11-річного хлопчика з Закарпаття.

За даними ДСНС України, через несприятливі погодні умови впродовж останнього тижня на території Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей було підтоплено близько 2 тис. будинків, понад 7300 господарств, 8800 гектарів сільгоспугідь у 162 населених пунктах, розмито близько 100 км покриття автомобільних доріг, знеструмлено 197 та порушено газопостачання у 2-х населених пунктах.

Найбільш складна ситуація відмічена в Івано-Франківській та Закарпатській областях, де у 94 населених пунктах було підтоплено понад 1800 житлових будинків та 6700 господарств.

Як стало відомо, 11-річний хлопчик на Закарпатті загинув у смт. Воловець через падіння в бурхливу річку Вича, що вийшла з берегів. Його тіло було знайдене за 3 кілометри від місця падіння.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що новий пішохідний міст у Києві пошкодили у першу ж ніч після відкриття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?