Парламентські вибори 2019: одіозний олігарх Коломойський зізнався, кому з політиків допоможе
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламентські вибори 2019: одіозний олігарх Коломойський зізнався, кому з політиків допоможе

Парламентські вибори 2019: одіозний олігарх Коломойський зізнався, кому з політиків допоможе

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що вважає політикиню Юлію Тимошенко другом і планує "допомагати" їй на парламентських виборах шляхом встановлення невисоких цін на рекламу на "1+1", передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Ми з нею в нормальних відносинах... Ми з нею друзі, добре. Раз вона назвала мене другом, значить, ми з нею друзі", - сказав Коломойський, коментуючи відомий аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем народження і називає другом.

Бізнесмен також відповів на питання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів.

"Так, і будемо допомагати їй на парламентських виборах".

На уточнююче запитання, яким чином він буде допомагати Тимошенко, Коломойський пояснив:

"Тим, що ціни на рекламу будемо намагатися робити прийнятні для всіх. Тому що їх партія не дуже багата".

Окрім того, він припустив, що у Олега Ляшка після президентських виборів буде "не дуже багата" партія, тому що "від нього пішов головний спонсор" (колишній топ-менеджер холдингу СКМ Юрій Зінченко - ред.).

"І якщо у нього матеріальне становище похитнеться, ми будемо намагатися теж...", - сказав Коломойський.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня окружний адміністративний  суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку  і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку. Суд визнав протиправним і скасував рішення про виведення неплатоспроможного "Приватбанку" з ринку за участю держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?