Зеленський звернувся до депутатів з незвичним проханням
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звернувся до депутатів з незвичним проханням

Зеленський звернувся до депутатів з незвичним проханням
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський звернувся до народних депутатів із закликом не використовувати трибуну Верховної Ради для особистого піару перед виборами. Про це він сьогодні заявив у своєму Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Також глава держави закликав членів парламенту нарешті проголосувати за реформаторські законопроекти.

«Закликаю народних депутатів наступні два місяці не використовувати трибуну Верховної Ради для особистого піару й не перетворювати український парламент на майданчик для виборчих кампаній старих партій… Потрібно почати нарешті голосувати за реформаторські законопроекти, які були розроблені українськими та західними фахівцями», – написав Зеленський.

Президент наголосив, що проекти законів «роками залишаються без розгляду, хоча на них чекають громадяни та країна».

Як відомо, позачергові вибори до Верховної Ради були призначені на 21 липня.

Причина, по якій Володимир Зеленський закликає депутатів відмовитися від піару у парламенті, досить проста. Виступи з трибуни Верховної Ради транслюються в прямому ефірі не тільки телеканалом «Рада», але й кількома іншими українськими каналами, в тому числі в Youtube.

Це дає політикам, які планують брати участь у виборах, додаткову телеаудиторію. Головна небезпека для Зеленського полягає в тому, що трибуна Верховної Ради може бути використана для жорсткої критики дій президента. Це може загрожувати зниженням рейтингу пропрезидентської партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав «одне з пріоритетних завдань» на посту глави держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?